לביבות מצה וגבינות - בורמלוס

לביבות מצה וגבינות מהמטבח הטורקי... מאז שאני ילדה קטנה מככבות אצלנו בכל פסח במטבח








מצרכים :

5 מצות 
4 ביצים
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
100 גרם גבינה מלוחה מפוררת

מלח, פלפל

שמן לטיגון 








אופן ההכנה :

לפורר גס את המצות לתוך קערה מלאה במים ולהשהות 7 דקות.

בקערה נפרדת לערבב את יתר  החומרים.

לסחוט היטב את המצות, ולהוסיף לקערה עם יתר החומרים.
 לערבב היטב.

לחמם שמן במחבת בידיים רטובות ליצור לביבות ולטגן.







בתאבון.

תגובות

  1. התמונה-הורסת, המתכון- משובח, השרפרף...רוצה לקנותו ממך...מתה!!

    השבמחק

הוסף רשומת תגובה

.