יום ראשון, 19 ביולי 2015

ממתק שוקולד

ממתק שוקולד לימי הקיץ החמים.. לימים כאלה שצריך משהו טעים מרשים ובחוץ חם מידי להדליק את תנור האפייה.









כל כך קל להכנה לשטוף את הכלים אחרי.. לוקח יותר זמן



מצרכים:

200 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
1 כוס חלב מרוכז (ניתן להקפיא את השאר לפעם הבאה)
1/2 כוס שקדים קצוצים גס
1/2 כוס פיסטוקים קצוצים גס
12 עוגיות פתי בר מפוררות גס







אופן ההכנה:

לרפד תבנית מאורכת בגודל 32 ס''מ   בנייר אפייה  - (להשאיר שוליים בולטים החוצה)

להמיס בסיר קטן את החמאה, השוקולד והחלב המרוכז.
לשפוך על שברי העוגיות ולערבב. להוסיף פיסטוקים ואגוזים להשאיר כמה בודדים בצד לפיזור מעל.

לערבב היטב, לצקת לתבנית, לישר בעזרת כף ולפזר מעל את השקדים והאגוזים ששמרנו בצד.

לכסות בניילון נצמד.

לקרר כמה שעות לחלץ מהתבנית בעזרת נייר האפייה להניח על קרש חיתוך ולחתוך בעובי הרצוי.







כל כך טעים קר ומתאים ליום קייצי על המרפסת












אל תשכחו לספר לי כמה טעים היה לכם..

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.