סלקים מקורמלים

סלקים קטנים מקורמלים טעימים מתאימים לכל ארוחה...
מנה מרשימה בצבעים עזים..





מצרכים: 
6-8 סלקים קטנים (תבחרו את הכי קטנים שיש)
20 גרם חמאה
1 כף דבש
1 כף מים חמים
2 כפות חומץ בלסמי
1 כף סוכר חום
מעט מלח





אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות.
שוטפים היטב את הסלקים וחוצים אותם, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
שמים מעל כל סלק קובייה קטנטונת של חמאה





מערבבים את שאר החומר בקערית קטנה. ויוצקים בעזרת כפית מעל כל סלק.

עוטפים את התבנית בנייר כסף.
ואופים כ 50 דקות עד שהסלקים רכים.






כמה פשוט ככה טעים! טעים!!

תגובות