עראייס - פיתת עם בשר


עראייס של השמחות











מצרכים:

8 פיתות
500 גרם בשר בקר טחון
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק 
כוס פטרוזיליה קצוצה
1 בצל קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית ראס אל חנות
1/2 כפית כמון

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

לציפוי
שמן זית



אופן ההכנה:

מערבבים היטב את כל חומרי המילוי ומשהים לרבע שעה במקרר לספיגת טעמים

ממלאים כל פיתה בשכבה דקה מהתערובת ומהדקים.

מורחים את הפיתות בשמן זית 


מניחים על המנגל עד שהבשר מתבשל והפיתות משתזפות מכל צד







אפשר גם להכין בטוסטר לחיצה שחומם היטב מראש


 חוצים את הפיתות מגישים עם טחינה וסלט ירוק

















תגובות

  1. טוב... לקח לי שנתיים אבל בסוף הגעתי להכין. יצא טעים. מתכון מדוייק (עשיתי עם חצאי פיתות, יצא לא פחות טוב), קל וכולם פה אהבו שזה ממש לא מובן מאליו. תודה.

    השבמחק

הוסף רשומת תגובה

.