תפוחי אדמה עם שום וסומק

 תוספת נהדרת שתשדרג לכם כל ארוחה














מצרכים :


4 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות קטנות

3 שיני שום כתושות

כף סומק

4 כפות שמן זית (אם יהיה צורך  הוסיפו מעט)

מלח 

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה



לעבודה :


להרתיח מים בסיר גדול, להוסיף את תפוחי האדמה ולהמשיך לבשל חמש דקות (לא יותר)

להוציא מהמים את תפוחי האדמה ולהניח על גבי מגבת לספיגת הנוזלים

בינתיים, לחמם את השמן במחבת שטוחה וגדולה להוסיף את תפוחי האדמה ולטגן קלות משני הצדדים


כשתפוחי האדמה שחומים וחתיכים מעבירים לצלחת הגשה מתבלים במלח, שום, וסומק מערבבים קלות בעזרת הידיים

מפזרים פטרוזליה ומגישים







במידה ומכינים מראש-  להשאיר את תפוחי האדמה במחבת לחמם אותם מעט ואז להעביר לצלחת הגשה לתבל ולהגיש






תגובות